Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Windows Media Player 10
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
qwertzu
С каква програма си вкарвате субтитрите в Windows Media Player 10 ?
Аз ползван DivX G400, но се сблъсквам с някои проблеми.
Не опознава служебните символи като такива, а ги изписва sad.gif
имам предвид символите които показват че субтитрите трябва да излизат като Bold, Italik, в различен цвят и т.н.
Освен това не мога да наместя тайминга ако има избързване или закъснение с 1, 2 секунди по време на целия филм, т.е. субтитрите са си почти ок, само трябва да мръднат малко.
Имате ли някакво решение или предложете друга програмка.
10х
naruto
VobSub
burndead
Друга програма - BSPlayer
RaziBG
WMP 10 > BSPlayer
Всъщност, All > BSPlayer tongue.gif biggrin.gif
Страничка за теглене на DirectVobSub тук.
qwertzu
Цитат(RaziBG @ 7 Feb 2006, 11:22 AM)
WMP 10 > BSPlayer
Всъщност, All > BSPlayer tongue.gif  biggrin.gif

да но BSPlayer-а го развалиха мнооого напоследък. Новите му версии редовно забиват, не може да отваря скрити фаилове, които са записани като такива на диск, при поставяне на пауза забравя всички настройки (съотношение на страни, позиция на субтитри) и направо ти скапва кефа от това да изгледаш 1 филм...
sad.gif

я сега кажи кво да го правя тоя *.dll от VOBSUB? Къде да го paste?

10x
RaziBG
От бързане съм сгафил. Нищо, де, дадох ти линка на ЛС.
bongo2199
Опитай с Crystal Player, аз него си ползвам и не е много лош smile.gif
RaziBG
Плеърчето е много интересно и има някои уникални функции. Имам обаче две забележки към него:
1) не позволява да се ползва VobSub или аз не мога да го подкарам с него ако е възможно. Субтитрите на Crystal Player хич не ми харесват.
2) нещо много РАМ яде бе! при мене заема около 160 МБ памет. За сметка на това пък товари по-малко процесора. WMP и BSPlayer го товарят около 15-30% вариращо, а Crystal - около 5-10%.
burndead
Цитат(qwertzu @ 7 Feb 2006, 06:09 PM)
Цитат(RaziBG @ 7 Feb 2006, 11:22 AM)
WMP 10 > BSPlayer
Всъщност, All > BSPlayer tongue.gif  biggrin.gif

да но BSPlayer-а го развалиха мнооого напоследък. Новите му версии редовно забиват, не може да отваря скрити фаилове, които са записани като такива на диск, при поставяне на пауза забравя всички настройки (съотношение на страни, позиция на субтитри) и направо ти скапва кефа от това да изгледаш 1 филм...
sad.gif

я сега кажи кво да го правя тоя *.dll от VOBSUB? Къде да го paste?

10x
*

Защо просто не ползваш по-стара версия на БСПлеъра?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.