Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Oligarkh (2002)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
monty
Абе пичове за първи път участвам тук в този форум. Превел съм това филмче и искам с Вас да го споделя, ама не знам как или пък нещо се ебава с мен системата ми.Но ето го и филма-превода де, дано достигне до Вас,че се изнервих вече...да го качвам и да не става нищо...

Oligarh.2002.DVDRiP.XViD.AC3-SVK by monty

-----------------------------------------------------------------------------------

Edited by -= Fozzy =- wink.gif
dvdboy
Цитат(monty @ 17 Nov 2004, 03:13 AM)
Абе пичове за първи път участвам тук в този форум. Превел съм това филмче и искам с Вас да го споделя, ама не знам как или пък нещо се ебава с мен системата ми.Но ето го и филма-превода де, дано достигне до Вас,че се изнервих вече...да го качвам и да не става нищо...
*

Спокойно, изчакай си одобрението... Ще се появят. wink.gif
Shimbadze
Добре дошъл, monty! :clap:

Можеш да прикачиш готовите субтитри и тук, в темата си, но само като ZIP архивиран файл.
Другият вариант е да изчакаш да се появят на заглавната страница и тогава да пуснеш връзка към тях пак тук. :fing02:
monty
Добре заварили!

Явно съм се оправил успешно и съм успял да ги кача,дано Ви харесат! smile.gif
monty
Извинявайте,ама за първи път се намесвам малко по сериозно във филмовата преводаческа дейност и не бях на ясно,че съм превел дословно и реплики,които са предназначени за глухонемите.Смятам,че нищо лошо не е станало.Нали всички сме хора.Та сега за любителите на домашната си картотека от хубави филми,какъвто е този,си направих труда да го променя,естественно става въпрос за превода и Ви го предоставям с удоволствие! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.